Met webhosting krijgt u van Hollandsewolken een stukje van onze webserver. Met deze vorm van webhosting wordt de capaciteit van de webserver gedeeld met meerdere klanten.
Dit heeft een aantal grote voordelen, u heeft geen onderhoud van de server en de gedeelde capaciteit is in veel gevallen ruim voldoende voor een normale website.

Ook kunnen wij uw webruimte gratis voorzien van bijvoorbeeld een WordPress installatie zodat u alleen nog het grafische jasje en de teksten hoeft te regelen.

Uiteraard is FTP toegang en een MySQL database ook inbegrepen en hebben wij een professionele helpdesk die u bij eventuele vragen kan ondersteunen.

Uw website beveiligen met SSL?

Wilt u uw website beveiligen met een SSL certificaat? Wij begrijpen dat het gedoe met certificaten niet voor iedereen even begrijpelijk is, daarom helpen wij u graag. met SSL beveiligde website's zijn ten eerste veiliger en komen ook in zoekmachines zoals Google een hoger in de resultaten te staan.

Heeft u naast een gewone website met informatie over uw bedrijf ook een webwinkel dan is het beveiligen van de webwinkel met een SSL certificaat een must om de persoonsgegevens van uw klanten te beschermen.
Het enkel afschermen van het betaalproces is niet afdoende om de gegevens van uw klant te beveiligen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden.