De Hosted Exchange dienst van Hollandsewolken ontneemt uw organisatie de lasten van het aanschaffen en onderhouden van dure server- en hosting apparatuur. Maar het biedt u de lusten van altijd actuele soft- en hardware en optimale beveiliging voor een betaalbare prijs.

Overal bereikbaar
Met Hosted Exchange van Hollandsewolken heeft u overal toegang tot uw e-mail, agenda, contacten en notities via uw smartphone, tablet en computer.

Agenda en e-mail delen
Uw e-mail, agenda en contacten deelt u eenvoudig met anderen binnen uw organisatie. Ook het beheren van de beschikbaarheid van vergaderruimtes, beamers of bedrijfsauto’s behoort tot de mogelijkheden. Bij het plannen van een afspraak reserveert u eenvoudig ook direct een vergaderruimte, beamer of een bedrijfsauto om bij uw afspraak te komen.

Beheer uw contacten
Een van de grote voordelen van Exchange is dat u één centrale plek heeft om uw contacten op te slaan. De contactpersonen in outlook is ook uw telefoonboek als u een smartphone verbind met uw account.

Ongewenste e-mail
Bij Hollandsewolken is standaard een goede spam filter inbegrepen. Uw e-mail moet veilig en schoon zijn zodat u kunt doen waar u goed in bent zonder te worden lastig gevallen met ongewenste e-mail.

Veiligheid
Uw data wordt in Nederland opgeslagen en de verbinding tussen uw apparaten en onze servers zijn voorzien van de hoogst mogelijke beveiliging. Ook houden wij de ontwikkelingen op beveiliging nauwlettend in de gaten om zo het veiligheidsniveau op peil te houden.

Backup
Naast dat al onze systemen dubbel uitgevoerd zijn maken we ook nog eens een backup van uw gegevens

Geen zorgen
Wel de voordelen niet de lasten. Met Hosted Exchange van Hollandsewolken hoeft u zich geen zorgen te maken over server, het onderhoud daarvan en licenties. Alles is inbegrepen in uw abonnement. Al onze systemen zijn minimaal dubbel uitgevoerd om zo een hoge beschikbaarheid van de dienst te kunnen garanderen.

Geen dure investering
U hoeft zelf niet te investeren in een Exchange Server en kunt de dienst flexibel per maand afnemen.