Uw eigen server in ons professionele datacenter zodat deze onder ideale condities zijn werk kan doen. Ons datacenter is voorzien van een dubbele stroomvoorziening en elk rack heeft ook een dubbel uitgevoerde internet verbinding. Ook is de temparatuur in ons datacenter dankzij de natuurlijke koeling altijd constant.

In tegenstelling tot vele andere colocatie aanbieders bieden wij geen zelfstandige toegang tot het datacenter, dit betekent dat er altijd iemand van ons aanwezig is indien u fysieke toegang tot uw server wil hebben.
Dit heeft als grote voordeel dat wij de bekabeling en plaatsing van de servers onder strak toezicht hebben en dat derden, ook al hangt uw server in een gedeeld rack niet zomaar aan uw servers of bekabeling kunnen rommelen.

Bij vele andere colocatie aanbieders waar wel zelfstandig toegang wordt gegeven hebben wij met regelmaat servers zonder rails op servers van anderen zien liggen en ook met de bekabeling wordt het niet altijd even nauw genomen met alle eventuele gevolgen zoals ongewenste downtime van dien.

Wij hebben een noodnummer beschikbaar voor onze klanten en toegang tot het datacenter is onder begeleiding van een van onze medewerkers 24/7 mogelijk.