Hollandsewolken

Onze naam zegt eigenlijk al alles. We zijn een oer-Hollands bedrijf dat innovatieve cloud diensten levert. En het heeft ook een letterlijke betekenis: onze servers staan namelijk hoog in de wolken in de tv-mast in het Drentse Hoogersmilde.

Gezamenlijke toekomstvisie over de cloud

Wouter Tepper en Cris Rijsdijk zorgen ervoor dat de wind er niet met de Hollandsewolken vandoor gaat. Hun visie over de werkomgeving van de toekomst zijn de drijfkracht geweest voor dit pure Nederlandse bedrijf. 

Zonder poespas, met Hollandse nuchterheid. Lokale expertise, en toch in de cloud. Dat is waar Hollandsewolken voor staat.

Hollandse kracht

De kracht van Hollandsewolken is dat we alle diensten zelf hebben ontwikkeld. We zijn dus niet afhankelijk van grote multinationals die geen binding hebben met ons land. De ontwikkeling van onze cloud diensten, opslag van de servers en onze serviceverlening. Alles hebben we zelf in de hand en gebeurt gewoon hier in Nederland. Geheimen kennen we niet, dus als u wit weten waar uw data precies wordt opgeslagen, dan gaan we samen naar ons datacenter. Dan kunt u met eigen ogen zien waar uw bedrijfsgegevens worden opgeslagen én hoe veilig en betrouwbaar onze diensten zijn.

Daarom kiest u voor Hollandsewolken

  • Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar
  • Altijd en overal online met uw bedrijf
  • Alle data wordt minimaal dubbel opgeslagen, zodat u bij een eventuele storing altijd kunt blijven werken
  • Updates worden automatisch uitgevoerd, u hoeft hier niets meer voor te doen 
  • We zijn geen wederverkopers en bieden u juist een product van Hollandse bodem, waardoor u precies weet wat u afneemt en waar uw data blijft

Blijf de concurrentie een stap voor, breng uw bedrijf naar grote hoogte! Ontdek wat Hollandsewolken voor u kan betekenen en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.